rfselm

  • ۰
  • ۰
تحقیق در مورد ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه 10ص

تحقیق در مورد ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه 10ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 14 صفحه قسمتی از متن .doc : بسمه تعالی بـرنــامــه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه موضوع بند «ب» ماده 84 قانون برنامه چهارم توسعه تهیه و تنظیم: کمیته فرابخشی متشکل از نمایندگان وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و سازمان های مدیریت و برنامه ریزی کشور و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بهمن ماه 1383 پیشگفتار: به استناد بند ب ماده 84 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، تدوین برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه با همکاری دستگاه های ذیربط، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محول گردید که با تشکیل کمیته فرابخشی برنامه مذکور را تدوین نماید. سند پیوست حاصل این همکاری و مشارکت صمیمانه است. جــای دارد از آقـــای دکتر علی اکبر سیاری معاون محترم هماهنگی و دبیر مجامع، خانم ها دکتر ربابه شیخ الاسلام مدیر کل و زهرا عبداللهی معاون محترم دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ادامه و دانلود

تحقیق در مورد ادوات ورودی و خروجییک کنترل کننده قابل برنامه ریزی Plc 20 ص

تحقیق در مورد ادوات ورودی و خروجییک کنترل کننده قابل برنامه ریزی Plc 20 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 20 صفحه قسمتی از متن .doc : واحد میانه موضوع تحقیق: ادوات ورودی و خروجی یک کنترل کننده قابل برنامه ریزی *Plc* استاد راهنما:جناب اقای دکتر توفیقی نام ونام خانوادگی: امیر کریمخانی پاییز 83 مقدمه : مشخصات یک سیستم کنترل کننده : سیستم کنترل دارای سه بخش است : 1- ورودی / 2- پردازش / 3- خروجی ورودی: وضعیت فرایند و وردیهای کنترلی اپراتور را تعیین کرده و می خواند. پردازش :با توجه به ورودیها ‏‏‎‎؛پاسخها وخروجیهای لازم را می سازد . خروجی :فرمانهای تولید شده را به فرایند اعمال می کند . ورودی ها :در قسمت ورودیها ؛مبدل های موجود در سیستم ؛کمیت های فیزیکی را به سیگنالهای الکتریکی تبدیل میکند ،سیگنالهای الکتریکی که تولید می شوند معمولاً دامنه ‎ُُُُُُُ بسیار کمتری دارند و باید تقویت شوند تا در سیستم کنترل مورد استفاده قرار گیرند ،در صنعت مبدل های زیادی نظیر دما ؛ فشار ؛ مکان ؛ سرعت ؛شتاب ؛ و .. وجود دارند و خروجی یک

تحقیق در مورد ادوات کشاورزی 27 ص

تحقیق در مورد ادوات کشاورزی 27 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 27 صفحه قسمتی از متن .doc : دیسک وسیله ای است برای تسطیح زمین شخم خورده، خرد و نرم کردن کلوخ ها، از بین بردن علفهای هرز و ساقههای باقیمانده برخی گیاهان مثل غلات، پنبه و مخلوط کردن کودهای شیمیایی یا کود سبز قبل از کاشت، پوشاندن بذوری که بصورت دستپاش روی خاک ریخته شده اند و در مواردی برای خرمن کوبی و شخم سطحی بکار برده می شود. دیسکها به دو قسم دیشسک معمولی و دیسک قیچی (off – set disk) تقسیم بندی می شوند. دیسک معمولی ممکن است یا یا دو ردیفه باشد. ساختمان دیسک از تعداد بشقاب مدور و توگرد تشکیل شده اند که در فواصل معین در روی محوری (دو یا چهار محور) حرکت می کنند. این بشقابها در مرکز ضخیم و در لبه نازک می باشند و قطری حدود 45 تا 60 سانتی متر دارند که گاهی در انواع سنگین تر این قطر به 70 سانتی متر می رسد. در بعضی از انواع دیسکها لبه بشقابها درای کنگره می باشد. صفحات مقعر شکل دیسکها روز هر محور طوری نصب می

تحقیق در مورد اثرات تنش شوری بر جنبه های مورفولوژیکی و عملکرد دو رقم کلزا 34 ص

تحقیق در مورد اثرات تنش شوری بر جنبه های مورفولوژیکی و عملکرد دو رقم کلزا 34 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 33 صفحه قسمتی از متن .doc : اثرات تنش شوری بر جنبه های مورفولوژیکی و عملکرد دو رقم کلزا (Brassica napus L. cv. Okapi symbol) Effects of salt stress on morphological aspects and yield in two cultivars of canola (Brassia napus.L. cv. Okapi symbol) 1هما محمود زاده*،2 احمد مجد، 3مهرداد لاهوتی، 2رمضانعلی خاوری نژاد 1- واحد علوم تحقیقات تهران، 2- دانشگاه تربیت معلم تهران، 3- دانشگاه فردوسی مشهد چکیده: کلزا (Brassica napus) گیاهی است دانه روغنی از خانواده چلیپائیان (Cruciferae) با نام تجاری .Canola مقدار کم اسیدهای چرب اشباع در بذر این گیاه باعث شده که بعنوان یک منبع مهم روغن خوراکی در میان دانه های روغنی مورد استفاده قرار گیرد. در این تحقیق ارقام okapi (بردبار به شوری ) و symbol (حساس به شوری) این گیاه در شرایط آزمایشگاهی و گلخانه ای، تحت 5 تیمار مختلف شوری شامل 0، 3، 6، 9، 12 دسی زیمنس بر متر (ds/m) مطالعه گردیدند. در شرایط آزمایش

  • ۹۶/۱۰/۰۶
  • وبلاگ وبلاگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی